Capote – Truman Capote 2005

Posted by on 0 comments
La o fermă din Kansas, un prieten de familie descoperă cadavrele familiei Clutter. În timp ce citeşte în ziar povestea acestei familii, scriitorul Truman Capote (Philip Seymour Hoffman) îl sună pe editorul publicaţiei William Shawn (Bob Balaban) pentru a-i spune că doreşte să documenteze această tragedie. Capote călătoreşte la Kansas şi îşi invită prietena din copilărie, Nelle Harper Lee (Catherine Keener), să-l însoţească. Capote intenţionează să-i intervieveze pe cei care au avut legătură cu victimele şi pe cei rămaşi din familia Clutter.
Alvin Dewey (Chris Cooper), detectivul Biroului de Investigaţii din Kansas care conduce ancheta, îl alungă pe Capote şi nu doreşte să-i ofere informaţiile solicitate, dar soţia lui, Marie (Amy Ryan), o mare fană a scrierilor sale, îşi convinge soţul să-i invite pe Capote şi Lee la o cină la ei acasă. Dewey începe să se deschidă în faţa lui Capote şi îi permite acestuia să vadă fotografiile cu victimele, iar în timpul cinei lor sunt capturaţi principalii suspecţi, Perry Smith (Clifton Collins, Jr.) şi Richard „Dick” Hickock (Mark Pellegrino).
Capote îi vizitează la închisoare pe cei doi şi se ataşează într-un fel de Smith. El intenţionează să-şi extindă relatările şi să scrie o carte despre acest caz. Capote îşi petrece mai mulţi ani vizitându-l cu regularitate pe Smith şi aflând detalii legate de viaţa lui pe care să le scrie în carte. Povestea de viaţă a lui Smith, remuşcările acestuia şi sinceritatea emoţională îl impresionează pe Capote şi devine tot mai ataşat de el, în ciuda crimelor abominabile pe care le-a comis.
SERVER 2

Newest Post:
Newer Post

Older Post:
Older Post

0 Comments for "Capote – Truman Capote 2005"