Sex and the City 2008

Posted by on 0 comments
vezi online subtitrat , Carrie se plimbă pe străzile din New York gândindu-se la evenimentele care i s-au întâmplat ei şi prietenelor sale în timpul seriei Sex and the City. Charlotte este acum căsătorită şi fericită cu Harry Goldenblatt, dar are dificultăţi în a rămâne însărcinată – motiv pentru care au adoptat o fetiţă din China pe nume Lily. Miranda s-a liniştit şi ea,stabilindu-se în Brooklyn alături de Steve pentru a-şi creşte fiul împreună.
De asemenea, Samantha şi-a mutat afacerea la Los Angeles pentru a putea să fie aproape de Smith, care acum este un superstar. Ei îi lipseşte, totuşi, vechea viaţă şi profită de fiecare ocazie pe care o are de-a călători în Est şi a fi împreună cu Carrie, Miranda şi Charlotte. Carrie însăşi este într-o relaţie cu Big şi îşi caută apartament pentru a se muta împreună. Carrie se îndrăgosteşte de un penthouse care le depăşeşte cu mult bugetul stabilit pentru cumpărarea unei case, dar Big acceptă imediat să îl cumpere.
Carrie se oferă să-şi vândă apartamentul personal pentru a acoperi o parte din costurile noii case, chiar dacă are unele reţineri deoarece nu va avea dreptul legal la noua casă în cazul unei despărţiri, ei nefiind căsătoriţi. Pentru a-i alunga temerile, Big o cere în căsătorie. Carrie îşi anunţă prietenele cu privire la evenimentul din viaţa ei, însă Samantha nu este la fel de încântată de veste precum Charlotte şi Miranda. Aceasta din urmă, însă, află că Steve a înşelat-o şi se desparte de el, iar cu ocazia nunţii lui Carrie şi Big ea începe să-şi verse frustrările spunând că mariajul strică totul.
SERVER 2

Newest Post:
Newer Post

Older Post:
Older Post

0 Comments for "Sex and the City 2008"