Win Win 2011n viaţă mai şi câştigi

Posted by on 0 comments
Avocatul din New Providence, New Jersey, Mike Flaherty (Paul Giamatti), are o a doua slujbă ca antrenor de lupte şi se străduieşte să-şi menţină afacerea pe linia de plutire în timp ce le păstrează pe soţia Jackie (Amy Ryan) şi cele două fete ale lor, departe de probleme. Când clientul său Leo Poplar (Burt Young), care suferă de demenţă timpurie, se dovedeşte a nu avea nicio rudă stabilă, Mike cere judecătorului să-l numească pe el tutore şi va primi în schimb suma de 1500 de dolari în fiecare lună.
Mike, însă, nu are nici cea mai mică intenţie în a avea grijă de Leo şi îl duce la un azil mai ieftin în timp ce continuă să primească ajutorul respectiv. Când nepotul tulburat al lui Leo, adolescentul Kyle (Alex Shaffer), pleacă din Columbus, Ohio, în speranţa că va putea să stea cu el, Mike şi Jackie îl primesc la ei în casă în schimb. Kyle încearcă să pătrundă în vechea casă a lui Leo, iar când Mike şi Jackie îl iau la întrebări, el le povesteşte toate problemele familiale.
După ce aude toate aceste lucruri, Jackie nu-l mai lasă pe Kyle să plece şi îi permite să locuiască în casa lor. Văzând că tânărul este talentat la lupte, cei doi soţi îl înscriu la liceul unde antrenează Mike să se poate alătura echipei acestuia şi să îşi reia cursurile. Echipa lui Mike nu este chiar printre cele mai bune, iar odată cu cooptarea lui Kyle ei speră că vor deveni nişte adversari de luat în seamă. Însă mama lui, Cindy (Melanie Lynskey), proaspăt ieşită de la reabilitare, vine şi dă totul peste cap atunci când solicită custodia băiatului şi a tatălui ei.

SERVER 2

SERVER 3

Newest Post:
Newer Post

Older Post:
Older Post

0 Comments for "Win Win 2011n viaţă mai şi câştigi"