YAROSLAV 2010

Posted by on 0 comments
Yaroslav online subtitrat romana este un film istoric , actiune , biografic , aventura regizat de Dmitriy Korobkin dupa un scenariu de Koshkina Marina și a fost creat ca parte a pregătirii pentru 1000-a aniversare a orașului Yaroslav .
Yaroslav este unul din mai vechile filme online subtitrate romana genul aventura pe care va invitam astazi sa-l vedeti in versiune full HD 1080p cu imagine si sonorizare foarte buna .
Yaroslav online ne duce in secolul al 11-lea Rusia, unde Warlord Yaroslav, fiul Marelui Cneaz Vladimir, străbate fără de lege regiunea Rostov în nordul Kiev, colectarea tribut pentru tatăl său și răspândirea în lume a lui Dumnezeu.
Poticnire la sat au răscolit după sat au răscolit, Yaroslav și oamenii săi – inclusiv Viking războinic-cum-mercenar Harald – stabilite pentru a respinge bandiți, dar, în scopul de a face acest lucru, Prințul trebuie să se unească mai întâi poporul său, dintre care mulți au avut de suferit de ani de greutăți sub conducerea tatălui său.
Pentru un film cu buget redus, Yaroslav este pus bine împreună și se uită impresionant ocazional, cu unele efecte CGI decente și tehnici de camere inventive.
În afară de domeniul de aplicare al câteva scene de luptă, singura dată că bugetul împiedică într-adevăr filmul este timpul discursului vibrant Yaroslav la poporul său, cu un deficit de figuranti care fac se pare ca doar o mana de subiecte deranjat să rândul său, până.

Newest Post:
Newer Post

Older Post:
Older Post

0 Comments for "YAROSLAV 2010"